Øens gode spisesteder!

Vi har samlet nogle de bedste restauranter på Sao Miguel herunder, samt gode praktiske ting at vide når man er ude og spise. 

BOOK BORD
Man vil opleve at alle restauranter er godt besøgte og derfor vil det være en god ide at bestille bord, særligt fra torsdag til mandag. Nogle restauranter tager ikke imod bordreservation og derfor må man vente til der bliver et bord ledigt

DRIKKEVARE 
Kima: Er en forfriskende sodavand med smag af passionsfrugt. Den bobler lidt på tungen og er en af de lokales favoritdrikke. 

Cerveja Especial: Lys og frisk lokal øl fra Azorerne, bryghuset ligger i Ponta Delgada tæt på 5. oktober pladsen, det er også her kimaen bliver lavet

Vin: På grund af den vulkanske jord er det noget nær et mirakel, at vinmarkerne kan sno sig op og ned i det bakkede landskab. Det bedste vin fra Azorerne kommer fra øen Pico, her finder man et godt udvalg af både hvid-, rose- og rødvine, vi kan anbefale; Terra de Lava (rød/hvid, Terrantez do Pico (hvid), Arinto dos Azcores (rød/hvid), Basalto (rød) og Branco Vulcanico (hvid)

FORRET
En traditionel og god forret er en lækker oste plate (ostebord). Her kan man typisk få ost fra udvalgte øer, bla. Sao Jorge øen som er kendt for den bedste ost. Der følger som regel marmelade, honning og pate fra svin med til denne anretning, samt brød.

MAD FRA HAVET
Atlanterhavet forsyner de forskellige restauranter med gode og friske rådvare; Blæksprutte, tun, sværdfisk, krappe, rejer mm. Derfor vil vi altid anbefale denne form for mad da det smager himmelsk.

DRIKKEPENGE 
Det er altid go' kutyme at lægge drikkepenge efter endt middag. Vi plejer at sige, at en positiv oplevelse må smitte af på hvad man har lyst til at ligge. En anden lille tommelfingerregel siger 10 til 15% af regning kan man ligge i drikkepenge.

< Tilbage

PONTA DELGADA: São Pedro restaurante

PONTA DELGADA: Restaurante Nazional

PONTA DELGADA: A Tasca

PONTA DELGADA: Louvre Michaelense Bar Bistro Mercearia

PONTA DELGADA: Taberna Acor

SAO BRAS: Cantinho Do Cais

SAO ROQUE (Ponta Delgada): Cais 20

FURNAS: Espinha snack bar & restaurant

FURNAS: A Quinta

CALOURA: Bar Caloura

PONTA DELGADA: Forneria

PONTA DELGADA: Provisório

PONTA DELGADA: Nonnas Teeth & Tomatoes Pizza

CAPELAS: Café Canto do Cais

PONTA DELGADA: Restaurante Gastrónomo

SAO ROQUE (Ponta Delgada): Mariserra

PONTA DELGADA: Cervejaria Esquina

PONTA DELGADA: Ta Gente

PONTA DELGADA: TERRAS Restaurant & Brunch

PONTA DELGADA: Casa Nosta Acores

RIBEIRA QUENTE: Restaurante Ponta do Garajau